Telefon: 0259 422 423

Despre noi

Compania SC ALVEROSAL SRL este producător și furnizor al scărilor din aluminiu, scărilor de casă, schelelor de montaj și accesorii, precum și distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri de echipamente de construcții și accesorii. SC ALVEROSAL SRL și-a început activitatea în noiembrie 2008 ca și filială a firmei ALVE spol. s r.o., care este cel mai mare producător al acestui sortiment de produse din Cehia.

 

Achiziționând produse direct de pe site-ul ALVEROSAL, beneficiați de expertiza producătorului specializat în fabricarea scărilor din aluminiu, de garanția calității în conformitate cu standardele ISO, precum și de service oferit pe teritoriul României.

Perfecționarea continuă a produselor şi inovarea constituie obiectivele principale ale companiei noastre.

 

Datorită nevoilor pieței, reprezentanții societății au decis să vină în întampinarea clienților cu o ramură de distribuție pentru diverse game de echipamente precum: roabe, betoniere, mănuși de protecție, anvelope reșapate, echipamente de lucru și protecție, lanțuri, frânghii, sisteme de încălzire, sisteme de iluminat și multe altele.

Suntem convinși că oferta noastră va prezenta interes pentru dumneavoastră și veți fi pe deplin mulțumiți de produsele noastre.